ÎL AVEM ALĂTURI DE NOI PE NATANTICU

Cosmin Natanticu este un nume care nu are nevoie de multe prezentări. Recunoscut pentru rolul său din serialul „Profu’”, dar și pentru celebra emisiune „Pe Bune?!”, Cosmin Natanticu ne-a făcut să râdem cu lacrimi de nenumărate ori în spectacolele de stand-up în care lumina reflectoarelor era asupra sa.

Dincolo de un actor remarcabil, Cosmin Natanticu este o personalitate complexă, cu o integritate de invidiat și un optimism care ne face să sperăm la o societate mai bună.

Cu bucurie anunțăm că de data aceasta Cosmin a decis să își aducă toate calitățile în sprijinul campaniei „Gustă cu atenție. Bucură-te de moment.” pentru a atrage atenția asupra mâncatului conștient și a necesității de informare și educare a tinerilor.

o AVEM ALĂTURI DE NOI PE dOCTOR LAURA DAVIDESCU

Tinerii vor beneficia de cea mai bună consultanță în nutriție, pentru a crea o relație sănătoasă cu mâncarea. Proiectul este susținut de Dr. Laura Davidescu, medic specialist cu competențe în Nutriție și consilier Metabolic Balance:

“Adolescenții adesea încearcă să-și controleze frustrările prin mâncare, de cele mai multe ori nesănătoasă prin compoziție sau prin cantitate. Cred că e momentul ca ei să descopere ce înseamnă o gustare cu adevărat nutritivă și să apeleze la <ceva bun> în cunoștință de cauză. Mi-ar plăcea ca în urma acestei campanii mulți dintre ei să devină consumatori avizați, ba chiar să-și descopere o latură gourmet.”

ANCA GHINEA ESTE UN CREATOR APLICAT.

Fascinată de creativitate și de impactul ei în educație și în profesie, Anca Ghinea a fondat în ianuarie 2015 platforma www.kreatoria.ro abordând subiecte importante pentru creativii din diferite domenii, indiferent de vârsta lor.

Cu peste 20 de ani de experiență în media, publicitate și comunicare, Anca Ghinea a ocupat funcții de management și top management, fiind dedicată rezultatelor conduse prin inovație, imaginație, creativitate.

Autoare de cărți și de articole, Anca este pasionată de evoluție, dezvoltare și implicare, depășindu-și constant limitele.

CONSULTANT îN ORGANIZARE MĂDĂLINA PREDA

Mădălina este Planning Expert – un domeniu nou în România. Lector și formator, se mândrește prin a fi primul creator de cursuri pe teme de organizare și planificare dedicate atât adulților cât și adolescenților, cu 12 cursuri, workshop-uri și ateliere la activ susținute atât în România, cât și în străinătate. Cu un curaj de invidiat și un altruism pe măsură, își face o misiune personală din a aduce principiile organizării și planificării pe băncile școlilor, fiindcă „acestea sunt instrumente vitale pentru o bună funcționare a viitorului adult în dinamica societății zilelor noastre”.

Mămică de 3 copii, pe Mădălina o regăsiți pe simplubun.ro și în multiple apariții media.

STRATEGIST FLORENTINA BALOȘ

Cu o energie debordantă și cu zâmbetul mereu pe buze, Florentina organizează de peste 5 ani târguri pentru artizanii români, târguri mai mici sau mai mari, evenimente pentru antreprenori: evenimente de networking, workshopuri de dezvoltare personală și profesională, evenimente culturale și este permanent implicată în diferite cauze de voluntariat.

Strategist social media dedicat, cu experiență și recomandări minunate de la colaboratorii ei, este într-o permanentă goană după evoluție. 

Este omul care nu spune nu și privește întotdeauna partea plină a paharului .

aNCA PANAIT

Anca este studentă la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, în cadrul căreia studiază comunicarea, jurnalismul și publicitatea. Este o persoană care abia așteaptă să își satisfacă curiozitățiile prin comunicarea cu cei din jur, iar stilul ei de viață, foarte dinamic, se învârte în jurul oamenilor, căutând mereu pe cineva sau ceva de la care poate învăța lucruri noi.

 LIDIA FEHER – project lead

Lidia este sufletul cald din spatele mâinii de fier. Cu o energie și tenacitate care ne pot face pe toți să amuțim în admirație, devotamentul ei față de proiectele în care se implică este un adevărat exemplu de forță. Numără în portofoliu proiecte alese pe sprânceană, toate în domeniul frumosului, al creativității și al unei societăți mai bune, mai corecte și mai educate, cu o perspectivă mai clară asupra viitorului. Are peste 25 de ani experiență în design-ul evenimentelor de succes care lasă amprente de neuitat în mințile și inimile celor din jur.

Pe Lidia o găsiți desenând evenimente la dhm.ro