ECHIPA


ÎL AVEM ALĂTURI DE NOI PE NATANTICU

Cosmin Natanticu este un nume care nu are nevoie de multe prezentări. Recunoscut pentru rolul său din serialul „Profu’”, dar și pentru celebra emisiune „Pe Bune?!”, Cosmin Natanticu ne-a făcut să râdem cu lacrimi de nenumărate ori în spectacolele de stand-up în care lumina reflectoarelor era asupra sa.

Dincolo de un actor remarcabil, Cosmin Natanticu este o personalitate complexă, cu o integritate de invidiat și un optimism care ne face să sperăm la o societate mai bună.

Cu bucurie anunțăm că de data aceasta Cosmin a decis să își aducă toate calitățile în sprijinul campaniei „Gustă cu atenție. Bucură-te de moment.” pentru a atrage atenția asupra mâncatului conștient și a necesității de informare și educare a tinerilor.

 
JEAN GAVRIL ◦ Cântăreț

Jean Gavril – tipul ăla cool și carismatic pe care îl vrei în gașca ta. 

Din ringul Dancing on Ice și din periculoasa Americă Express, direct la tine în playlist. 

Un artist nonconformist, un star rock care cu siguranță te va ridica în picioare și te va face să dansezi, chiar și atunci când nu ai niciun strop de energie.

O AVEM ALĂTURI DE NOI PE DOCTOR LAURA DAVIDESCU

 

Tinerii vor beneficia de cea mai bună consultanță în nutriție, pentru a crea o relație sănătoasă cu mâncarea. Proiectul este susținut de Dr. Laura Davidescu, medic specialist cu competențe în Nutriție și consilier Metabolic Balance:

„Adolescenții adesea încearcă să-și controleze frustrările prin mâncare, de cele mai multe ori nesănătoasă prin compoziție sau prin cantitate. Cred că e momentul ca ei să descopere ce înseamnă o gustare cu adevărat nutritivă și să apeleze la <ceva bun> în cunoștință de cauză. Mi-ar plăcea ca în urma acestei campanii mulți dintre ei să devină consumatori avizați, ba chiar să-și descopere o latură gourmet.”


ANCA GHINEA ESTE UN CREATOR APLICAT.

 

Fascinată de creativitate și de impactul ei în educație și în profesie, Anca Ghinea a fondat în ianuarie 2015 platforma www.kreatoria.ro abordând subiecte importante pentru creativii din diferite domenii, indiferent de vârsta lor.

Cu peste 20 de ani de experiență în media, publicitate și comunicare, Anca Ghinea a ocupat funcții de management și top management, fiind dedicată rezultatelor conduse prin inovație, imaginație, creativitate.

Autoare de cărți și de articole, Anca este pasionată de evoluție, dezvoltare și implicare, depășindu-și constant limitele.

MĂDĂLINA PREDA ◦ Consultant în Organizare

Mădălina este Planning Expert – un domeniu nou în România. Lector și formator, se mândrește prin a fi primul creator de cursuri pe teme de organizare și planificare dedicate atât adulților cât și adolescenților, cu 12 cursuri, workshop-uri și ateliere la activ susținute atât în România, cât și în străinătate. Cu un curaj de invidiat și un altruism pe măsură, își face o misiune personală din a aduce principiile organizării și planificării pe băncile școlilor, fiindcă „acestea sunt instrumente vitale pentru o bună funcționare a viitorului adult în dinamica societății zilelor noastre”.

Pe Mădălina o regăsiți pe simplubun.ro, în multiple apariții media și pe Instagram.com/madalinapreda.ro.

FLORENTINA BALOȘ ◦ Strategist

 

Cu o energie debordantă și cu zâmbetul mereu pe buze, Florentina organizează de peste 5 ani târguri pentru artizanii români, târguri mai mici sau mai mari, evenimente pentru antreprenori: evenimente de networking, workshopuri de dezvoltare personală și profesională, evenimente culturale și este permanent implicată în diferite cauze de voluntariat.

Strategist social media dedicat, cu experiență și recomandări minunate de la colaboratorii ei, este într-o permanentă goană după evoluție. 

Este omul care nu spune nu și privește întotdeauna partea plină a paharului .

aNCA PANAIT

 

Anca este studentă la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, în cadrul căreia studiază comunicarea, jurnalismul și publicitatea. 

Este o persoană care abia așteaptă să își satisfacă curiozitățiile prin comunicarea cu cei din jur, iar stilul ei de viață, foarte dinamic, se învârte în jurul oamenilor, căutând mereu pe cineva sau ceva de la care poate învăța lucruri noi.

 
LIDIA BĂDILĂ ◦ Coordonator Regional al proiectului

Cu o experiență de 20 de ani în mass-media, specializată pe comunicare și relații publice, dar și pe training și public speaking, Lidia a fost implicată în ultimii 10 ani în organizarea câtorva zeci de campanii de conștientizare și proiecte educaționale în școlile din România.  

Spune ,,Mă numesc Lidia Bădilă. Am 43 de ani, sunt căsătorită și am doi copii. Sunt specialist în comunicare, de profesie jurnalist, specializată în domeniul comunicării și relațiilor publice dar și trainer și public speaker. În urmă cu 12 ani am înființat împreună cu soțul meu, Dalin Events, o agenție care inițiază și derulează campanii integrate de comunicare și relații publice, oferă servicii de comunicare cu mass-media și realizează producţii audio-video profesionale.

Am acumulat experiență în managementul relațiilor cu mass-media după ce am lucrat în mai multe redacții locale și naționale de radio și televiziune. M-am îndreptat spre PR și Relații publice deoarece mi-am dat seama că, de cele mai multe ori, oamenii nu obțin ceea ce își doresc din cauza că nu știu să comunice.

În prezent, coordonez campanii de comunicare și promovare pentru mai multe companii și ofer traininguri și consultanță în dezvoltarea abilităților de comunicare și în realizarea de strategii de construire și întreținere a imaginii publice.,,

 

Pe Lidia o găsiți aici.

 
DANA DOBRESCU ◦ Corporate & Government Affairs Manager, MONDELEZ ROMÂNIA și mentor în domeniul Mindful snacking

Dana Dobrescu este Corporate & Government Affairs Manager în cadrul Mondelez International, gestionând strategia de comunicare corporativă și activitățile de public affairs din regiunea South Central Europe, care include 10 țări (România, Bulgaria și piețele adriatice de est). Anterior, Dana Dobrescu a coordonat activitatea de comunicare din cadrul Unilever South Central Europe și a gestionat strategia de media relations din Europa Centrală, acționând totodată că un consultant PR in house pentru cele 20 de branduri ale companiei, din perspectiva angajamentelor corporative.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București, specializarea Presa Scrisă, în anul 1999. După o perioadă în care a lucrat ca jurnalist de presă scrisă și online, a ales domeniul Relațiilor Publice, alăturându-se uneia dintre primele agenții de PR din România, PRAIS Corporate Communications.

Dana Dobrescu are experiență în domeniul comunicării corporative și a făcut parte din echipele de comunicare ale companiilor UPC România, Roșia Montană Gold Corporation, Nuxeo România. De asemenea, a pus bazele departamentului Corporate Communications în cadrul L’Oreal România și a inițiat activitățile de Consumer Advisory. În Mondelez, desfășoară cu precădere activități de comunicare corporate: media relations, stakeholders engagement, advocacy, employee engagement, sustainability communication.

Pe Dana o găsiți aici.

 
IULIA AVĂDĂNII ◦ psiholog | psihoterapeut | specialist dezvoltare personală pentru tineri | parte din Asociația Sută la Sută Românesc.

Iulia este trainer, psiholog clinician si psihoterapeut, iar în ultimii ani s-a concentrat pe înțelegerea proceselor de învățare generate de dinamica grupului, atât din perspectivă terapeutică, cât și organizațională. În cadrul proiectului, Iulia susține workshop-uri pentru liceeni și le explică despre emoțiile care stau la bază atunci când alegem gustările. Pe Iulia o găsiți aici

 
Dr RALUCA GAIDARJI ◦ Specialist în nutriție și meniuri pentru sportivi, mame, copii și vârstnici

Raluca este nutriționist, iar obiectivul ei personal este găsirea echilibrului nutrițional pentru îmbunătățirea stării fizice și psihice a oamenilor. 

Cu sprijinul ei, am susținul workshop-uri adresate adolescenților din liceele implicate în proiect din jud. Sibiu, jud. Alba și Brașov. 

Acestia au primit informații și au discutat despre ce înseamnă mâncatul conștient și despre importanta gustărilor. 

Pe Raluca o găsiți aici

 
MIHAI COPĂCEANU ◦ psiholog | doctor în medicină | autor | specialist în adicții

A realizat o cercetare doctorală avînd ca temă starea de sănătate şi consumul de substanţe psihoactive în rîndul tinerilor, sub coordonarea academicianului Constantin Bălăceanu-Stolnici, în cadrul Institutului de Antropologie „Francisc Rainer” al Academiei Române, reuşind, în final, să analizeze răspunsurile a peste 10.000 de tineri şi 1.230 de părinţi din toate judeţele ţării. 

Mihai Copăceanu a susținut workshop-ul de psiho-nutriție. Elevii au învățat ce înseamnă să mănânce conștient, să savureze experiența, să se simtă bine și fără vină când mănâncă și să dezvolte o relație corectă cu mâncarea. Folosind două tehnici simple, elevii au înțeles că pot deține controlul asupra acestor momente.

Cu ajutorul lui Mihai, aceștia au înțeles că beneficiază mai mult de pe urma mâncării, nutrițional vorbind, când o mănâncă într-un context mental pozitiv Pe Mihai îl găsiți aici

 
CORNEL MIHALACHE ◦ Formator

Un artist, storyteller, pasionat de metode alternative de educație, cu o experiență de peste douăzeci de ani în interacțiunea cu copiii.

Ne spune: ,,Copiii m-au inspirat să-mi mențin pofta de viață, tonusul, prospețimea, să depășesc dualitatea (frumos/urât, bun/rău, alb/negru,…you name it…) și să privesc experiența vieții ca pe o joacă.,,

 
LARISA RUSU ◦ Nutriționist Dietetician

Absolventă a Facultații de Nutriție și Dietetică, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca, promoția 2014-2017, masterand în  “Nutriția și calitatea vieții” din cadrul aceleași facultăți (2017-2019).

Declară: ,, În viziunea mea, prevenția este cheia succesului pentru un stil de viață săntos. Un stil de viață sănătos înseamnă educație nutrițională, așadar slăbitul nu se realizează prin înfometare, pastile sau shakeuri “minune”.

Pe Larisa o găsiți aici.

 
LIDIA FEHER ◦ project lead

Lidia este sufletul cald din spatele mâinii de fier. Cu o energie și tenacitate care ne pot face pe toți să amuțim în admirație, devotamentul ei față de proiectele în care se implică este un adevărat exemplu de forță. Numără în portofoliu proiecte alese pe sprânceană, toate în domeniul frumosului, al creativității și al unei societăți mai bune, mai corecte și mai educate, cu o perspectivă mai clară asupra viitorului. Are peste 25 de ani experiență în design-ul evenimentelor de succes care lasă amprente de neuitat în mințile și inimile celor din jur.

Pe Lidia o găsiți desenând evenimente la DHM.ro